Eveniment

Noua schemă a Centrului Cultural

centrul culturalIoan DUMITRESCU

Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman, instituţie aparţinând de Consiliul Judeţean, a solicitat consiliului aprobarea modificării statului de funcţii şi a organigramei. S-a solicitat transformarea postului vacant de instrumentist cu studii medii în artist instrumentist cu studii superioare pentru vioară.

Astfel, Centrul Cultural va avea de acum pe statul de plată: un director, un contabil şef, 5 consilieri, 6 experţi, un referent de specialitate, un operator de sunet, un subinginer, un administrator, un operator de imagine, un contabil, doi referenţi, un solist vocal, 7 corişti, un dirijor, 10 instrumentişti şi un artist instrumentist, un maestru de dans, 18 dansatori, un şofer, doi muncitori necalificaţi, un îngrijitor şi doi paznici; un total de 66 de persoane.

Prin transformarea postului respectiv nu s-au produs modificări la structura organizatorică sau la numărul de personal, Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman încadrându-se în plafonul maxim de cheltuieli bugetare aprobate de Consiliul Judeţean Teleorman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.