Politic

Noua conducere a TSD Teleorman şi-a propus să consolideze organizaţia până în 2016

Carmen Dumitrescu

Conferinţa judeţeană a TSD Teleorman a adus la Alexandria nume importante ale politicii naţionale şi judeţene. Astfel, evenimentul, desfăşurat în amfiteatrul Universităţii “Valahia” a fost unul impresionant atât prin prisma numărului mare al participanţilor, cât şi a numelor sonore reunite pentru a consacra noua conducere a organizaţiei judeţene. Viorica Dăncilă, Mihai Sturzu, Ioan Augustin, Valentin Boboc, Adrian Simionescu, Cătălina Ştefănescu, Ioana Cazacu, Florin Dumitrescu şi Nicolae Mohanu, toţi au dorit să fie alături de tinerii social-democraţi teleormăneni şi să le transmită mesajul lor de a rămâne uniţi şi de lupta în continuare pentru obiectivele organizaţiei de care sunt ataşaţi, graţie efortului depus în anii trecuţi. Noul preşedinte al TSD Teleorman este Marian Potbăniceanu care va duce mai departe activitatea începută de Ioan Augustin, actual subsecretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. Printre vicepreşedinţii aleşi cu prilejul Conferinţei Judeţene s-au numărat: Cătălina Ştefănescu, Ovidiu Şuţă, Cristiana Alcea, Adelina Ionescu, Ionuţ Neacşu şi alţi membri care ocupă actualmente poziţii de conducere în organizaţiile locale de tineret ale TSD. Noul secretar al TSD Teleorman este Alexandru Ceciu.

În cadrul conferinţei au fost recompensaţi cu diplome toţi membrii partidului, care au împlinit recent vâsrta de 35 de ani şi sunt nevoiţi să părăsească TSD şi să se orienteze către susţinerea activităţilor partidului, din poziţia de seniori.

Cu prilejul alegerii sale în poziţia de lider al tineretului social democrat, Marian Potbăniceanu a mulţumit pentru susţinere şi s-a declarat dornic să consolideze organizaţia ca pe o echipă unită, capabilă să rămână unită în virtutea prieteniei dintre membri: “Mă simt, în acelaşi timp, onorat şi copleşit de responsabilitate, preluând această sarcină grea de la prietenul şi colegul meu Ioan Augustin. Ceea ce el ne-a învăţat în timpul mandatului său a fost faptul că dacă stăm împreună, putem face tot ce ne propunem. Şi asta doar fiind conştienţi de misiunea pe care ne-o asumăm şi de dorinţa noastră comună de a ne demonstra nouă şi celorlalţi că ştim ce vrem şi că putem găsi mijloacele de a ne împlini obiectivele politice. Asta, evident, învăţând de la cei care ne-au precedat şi luptând pentru a fi mai buni decât ei.”

Pentru perioada următoare, noua conducere a TSD Teleorman şi-a propus să actualizeze membrii de partid în fiecare an pre-electoral, să consolideze ligile înfiinţate anterior şi să înfiinţeze altele noi, să dezvolte relaţii permanente de dialog şi colaborare cu colegii TSD din regiune şi din ţară, să înfiinţeze grupuri de lucru pe domenii şi să instruiască secretarii organizaţiilor teritoariale în vederea adoptării unei reguli generale de comunicare şi întocmire a evidenţelor conform normelor statutare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.