Politic

Noii parlamentarii USL de Teleorman şi-au primit certificatele doveditoare

 

Vineri, 14 decembrie, într-un cadru festiv, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Teleorman, judecătorul Petre Gudac, a înmânat certificatele doveditoare ale alegerii, celor nouă candidaţi ai USL care au câştigat alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ceremonia la care au participat prefectul judeţului, Zorinel Niculcea, suprefectul Daniela Carmen Dan, europarlamentarul Viorica Dăncilă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, primari din localităţile teleormănene etc, s-a desfăşurat în Sala de şedinţe a Primăriei Alexandria.

Parlamentarii USL care vor reprezenta Teleormanul în următorii patru ani sunt: Crin Antonescu – senator, Timotei Stuparu – senator, Mohanu Nicolae – senator, Marin Almăjanu – deputat, Liviu Dragnea – deputat, Valentin Boboc – deputat, Adrian Simionescu – deputat, Ică Calotă Florică – deputat, Cătălina Ştefănescu – deputat.

Cu prilejul primirii documentului, Liviu Dragnea a declarat: “După 12 ani în care am condus judeţul ca preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman nu este uşor să las toată administraţia judeţului, dar am convingerea că cel care va urma la conducerea CJT, Adrian Gâdea, va duce la capăt toate proiectele pe care le-am început şi noi, ca parlamentari, şi primarii vom face ca peste patru ani Teleormanul să reprezinte unul din judeţele de frunte ale acestei ţări”. Acesta a mulţumit tuturor celor care au votat asigurându-i că nu-i va dezamăgi. “Le-am promis că mergem în Parlamentul României pentru ca efectele unei guvernări bune să se simtă în buzunarul lor. De altfel, sloganul nostru a fost “România puternică începe de la Teleorman”, a mai spus Dragnea.

La rândul său, copreşedintele USL Crin Antonescu a ţinut să precizeze: “Este pentru a şasea oară când primesc această distincţie a democraţiei, pentru a doua oară în  Teleorman, însă acest mandat este cel care îmi provoacă cea mai mare satisfacţie şi în acelaşi timp îmi dă cea mai mare responsabilitate”. Crin Antonescu a mulţumit tuturor celor care au votat în Colegiul în care a candidat, indiferent de opţiune şi, de asemenea, a promis că nu-i va dezamăgi pe cei care i-au acordat încredere prin votul exprimat. (M.D.)

2 Comments

 1. Bine ca au primit carnetele ca si pe ei ii chema Basescu la ordin ca pe cei trei si care s-u dus ca mieluseii fara sa anunte pe nimeni de frica ce le era.Acu se zice prin targ ca banii de pensii se termina in aprilie iar cei pentru bugetari in iunie atunci sa vezi dracia dracului,pe cine or sa mai pune vina?Ca s-a terminat cu greaua mostenire.Apropo
  mosia lui dragnea este mai mare decat Castelul regal de la Savarsin.

 2. POT SA VA INTREB ? CARE DEPUTAT si care SENATOR
  ,,,,,M A R E P R E Z I N T A ? am domiciliul in
  ALEXANDRIA,,,TELEORMAN…ROMANIA,,,EUROPA,,,,
  sau citi DEPUTATI SAU SENATORI MA REPREZINTA ?,,,,in
  COLEGIUL 3,,,,Teleorman ?,,,,AM O GRAMADA DE PROBLEM
  DE REZOLVAT PRIN EI ,CE REPREZINTA LEGISLATIVUL ?
  POATE SA IMI RASPUNDA ALESII NEAMULUI ?,,,,,ca sa
  stiu la ce CABINET SA STAU LA COADA LA USA,,,,,ca
  prevad ,,,,,cozi interminabile” in viitot…..din
  cauza numarului mare de CETATENI ce sunt
  REPREZENTATI DE ALESII JUDETENI,,,,,,7o.ooo pentru
  un DEPUTAT si 160.000 pentru un SENATOR,,,,,,
  OARE V-OR FACE FATA ?,,,,,,,sa ma inscriu printre
  primii,sa apuc loc,,,,,,,
  Astept grabnic raspuns,,,,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.