Social

Noi sensuri unice în Alexandria, începând cu 3 ianuarie

Începând cu data de 03 ianuarie 2023, ora 09.00, în Alexandria se instituie circulația în sens unic pe str. Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. Al. Ghica și str. Cuza Vodă, sensul de mers fiind dinspre str. Al. Ghica către str. Dunării, iar pe sectorul de drum cuprins între str. Carpați și str. Libertății, circulația se va desfășura în continuare în ambele sensuri.

Totodată, începând cu aceeași dată, se instituie circulația în sens unic și pe str. Dr. Stâncă, pe tronsonul cuprins între str. Dunării și str. Mircea cel Bătrân, cu sens de mers dinspre str. Dunării către str. Mircea cel Bătrân, iar în momentul instituirii tuturor modificărilor mai sus-menționate, vor fi montate indicatoare rutiere cu semnificația “interzis la stânga”, respectiv “interzis la dreapta”, pe toate străzile și aleile de acces dintre blocuri, care se intersectează cu străzile precizate mai sus.

Dacă Primăria Alexandria argumentează demersul ca fiind unul necesar pentru reducerea emisiilor de carbon din municipiul reședință de județ, prin adoptarea unui transport urban ecologic, locuitorii orașului consideră că, deja, circulația rutieră era haotică și sugerează administrației locale să apese și mai mult pedala debandadei prin reactivarea modelului comunist: o duminică să circule mașinile cu număr cu soț, cealaltă duminică, mașinile cu număr fără soț.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.