Social

Noi performanţe ale elevilor teleormăneni la concursurile naţionale

elevi1Elevii teleormăneni s-au remarcat din nou la nivel naţional. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, la etapa naţionala a Concursului interdisciplinar de limba şi literatura română şi religie pentru elevii de gimnaziu, desfăşurat sub genericul “Cultură şi spiritualitate românească”, la Putna, în perioada 11-13 mai 2013, eleva Nicolae Andreea Maria, din clasa a VII-a, de la Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele, a obţinut premiul al II-lea. Eleva a fost pregătită de prof. Ştefania Panea. La acelaşi concurs, elevul Cîlţea George Cornel, din clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din satul Merişani, comuna Dobroteşti, a obţinut un premiu special sub îndrumarea prof. Andreea Nicoleta Grama şi Daniel Grama.

De asemenea, la etapa naţională a Concursului “Certamen Ovidianum Ponticum”, organizat la Constanţa, în perioada 24-26 mai, eleva Iorga Iulia Hanora, din clasa a X-a, de la Colegiul Naţional “Anastasescu” din Roşiorii de Vede, a obţinut o menţiune sub îndrumarea prof. Mirela Popescu.

La etapa naţională a Concursului “Universul cunoaşterii prin lectură”, organizat la Galaţi, în perioada 1-3 iunie 2013, echipajul judeţului Teleorman, alcătuit din elevele Bîrsăşteanu Andra Valentina de la Şcoala Gimnazială Segarcea Vale, Constantin Simona Mihaela, Grecu Nicoleta Amalia, Nania Clara Elena de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Izlaz,  a obţinut o menţiune sub îndrumarea prof. Marinela Paraschiv şi Violeta Nania. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.