Eveniment

Noi măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus, adoptate la nivelul municipiului Alexandria

La nivelul municipiului Alexandria nu există nicio suspiciune de infecție cu COVID-19, fiind izolate la domiciliu două persoane, a precizat primarul Victor Drăgușin, în cadrul ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență de miercuri, 11 martie. Cu toate acestea, autoritățile locale alexăndrene au adoptat noi măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus, printre care suspendarea activităților didactice din toate creșele de pe raza municipiului Alexandria, începând de joi, 12 martie, până pe 22 martie, cu posibilitatea prelungirii termenului. De asemenea, au mai decis membrii CLSU Alexandria, tot cu data de 12 martie se suspendă activitatea didactică a Centrului de zi ce aparține Direcției de Asistență Socială a muncipiului Alexandria, activitatea în cadrul Cinematografului Alexandria, din incinta Casei de Cultură, în perioada 12-22 martie. De asemenea, s-a decis și suspendarea activității bazinului de înot din cadrul Ștrandului Vedea, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Mai mult, în cadrul ședinței s-a decis și suspendarea activității în cadrul Cabinetului Medical Oro-dentar, cabinetelor medicale școlare stomatologice ce aparțin municipiului Alexandria, în perioada 12-22 martie, cu posibilitatea prelungirii termenului în funcție de evoluția situației.

Pe de altă parte, au mai decis membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență, se suplimentează bugetul Compartimentul Protecție Civilă cu suma de 200.000 de lei, pentru aprovizionarea cu materiale sanitare și alte măsuri profilactice și preventive.

În același timp, există și o dispoziție a primarului Alexandriei ce cuprinde măsuri dispuse la nivelul Primăriei și al serviciilor din subordine, ce au drept scop prevenirea îmbolnăvirii cu coronavirus.

One Comment

  1. dspuneti d lor daca va pasa de sanatatea popultiei ca la intrarea in orisice local public si pe strazi chiar sa fie montate macar bazine cu apa ,sapun si sa fie obligati cetatenii sa si spele miinile foarte des .realitatea este ca di 10 oameni ,8 nu s spala miinile ,sint imputiti ,au unghiile netaiate si imputite ,nu si fac toaleta zilnica ,.deasemeni ,clantele de la toate unitatile publice si nu numai saq fie infasurate cu tifon imbibat cu clor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.