Economie

Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Stații de reîncărcare și Casa Verde Fotovoltaice au fost publicate pe site-ul AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021, în urma ședinței comitetului de Avizare din 16 octombrie 2023. Pentru “Programul Rabla Clasic” au fost aprobate 592 dosare pentru 953 autovehicule și 43 motociclete în valoare de 14.854.600 lei. În cadrul “Programului Rabla Plus” au fost publicate noi liste care conțin 405 dosare acceptate pentru 952 ecotichete în valoare de 49.050.000 lei. Referitor la “Programul Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” a fost publicată o nouă listă conținând 15 contestații aprobate. De asemenea, în cadrul “Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021” a fost publicată o nouă listă care conține 5 contestații aprobate.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități și Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.