Economie

Noi contracte semnate / Sistem de canalizare la Furculești și modernizare drumuri la Băbăița, prin “Anghel Saligny”

Adrian-Ioan Veștea, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 74 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 823.227.040,71 de lei.

Contractele semnate vizează localități din 33 de județe și contribuie la modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare și de evacuarea apelor pluviale, precum și construirea unor poduri.

“Satele și micile orașe, comunitățile care sunt în dificultate și cărora le este imposibil să-și finanțeze singure obiectivele importante de infrastructură sunt în fiecare zi pe agenda și în preocupările mele, astfel încât nicio comunitate din România să nu fie neglijată”, a subliniat ministrul Veștea.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” se ridică la 1.520, în valoare totală de 16.896.781.023,39 de lei.

Dintre cele 74 de noi contracte semnate, două sunt cu primării din județul Teleorman, astfel: “Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Furculești, județul Teleorman”, cu o valoare a investiției de 12.753.499,79 lei, și “Modernizare drumuri de interes local în Comuna Băbăița, județul Teleorman”, suma alocată fiind de 14.000.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.