Economie

Noi contracte de finanțare prin Programul “Anghel Saligny”, semnate cu primării din Teleorman

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 66 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 726.148.460,22 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea străzilor și a drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de tratare a apei, amenajarea căilor de acces pietonal și a trotuarelor, precum și construirea sau refacerea unor poduri.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 1.307, în valoare totală de 14.690.976.658,55 de lei.

La nivelul județului Teleorman, au fost semnate noi contracte pentru “Reabilitarea și modernizarea rețelei stradale din Municipiul Alexandria: strada Negru Vodă, strada Cuza Vodă – tronson 2, strada Libertății – tronson 1, strada Libertății – tronson 5, strada București, strada Dunării, strada Alexandru Colfescu, strada Constantin Brâncoveanu, strada Agricultori, strada Victor Antonescu”, suma alocată fiind de 42.181.191,91 lei, “Modernizare drumuri de interes local în comuna Măgura, jud. Teleorman”, valoarea alocată obiectivului de investiții fiind de 12.000.000 lei și “Extindere rețea de canalizare și extindere rețea de apă în comuna Buzescu, județul Teleorman” – 38.250.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.