Economie

Noi contracte de finanțare prin Programul “Anghel Saligny” / Extindere rețea de apă în Siliștea Gumești și Gratia și asfaltare străzi în Călinești

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a semnat 78 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 888.781.823,32 lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare, precum și construirea unui pod.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 704, în valoare totală de 7.368.457.119,96 de lei.

La nivelul județului Teleorman au fost semnate contractele pentru “Extindere rețea de apă și canalizare, branșamente și racorduri la proprietăți, comuna Siliștea-Gumești, jud. Teleorman”, suma alocată fiind de 8.009.215,88 lei, “Extindere sursă de apă și stație de tratare a apei în comuna Gratia, județul Teleorman” – 1.069.627,45 lei și “Asfaltare străzi în Comuna Călinești, satele Călinești și Licuriciu – județul Teleorman” – 14.000.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.