Politic

Niţulescu pierde şi funcţia de şef al cancelariei prefectului

Dată iniţial ca sigură, numirea fostului prefect Teodor Niţulescu în funcţia de director de cancelarie al actualului prefect Liviu Dumitraşcu nu s-a dovedit a fi decât încă o tentativă eşuată de revenire în prim-planul vieţii politice din judeţ a fostului preşedinte al PD-L Teleorman, intrat într-un serios con de umbră în ultima perioadă.

Desigur, modul în care un fost preşedinte de partid şi fost prefect de judeţ în repetate rânduri se mulţumeşte cu o funcţie mult sub cele cu care a fost obişnuit a ridicat unele semne de întrebare, mai ales în contextul în care, după demisia prefectului Carmen Daniela Dan, revenirea lui Teodor Niţulescu chiar în prima funcţie numită la nivel de judeţ a fost adusă în discuţie.

După ce numirea în funcţia de şef de cancelarie a prefectului s-a dovedit a fi un nou eşec în încercarea de revenire la butoane, auzim că Teodor Niţulescu nu a aceptat poziţia, mult sub pretenţiile sale. Şi că preferă să aştepte alegerile, după care se va putea instala, din nou, chiar în scaunul de prefect al judeţului.

Pe de altă parte, gurile rele spun că o eventuală revenire a fostului prefect într-o funcţie numită, fie că este de prefect, subprefect sau chiar şef de cancelarie, nu va fi posibilă prea curând, în contextul în care, la centru, factorii de decizie nici nu vor să audă de Teodor Niţulescu. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Liviu nu ai minte sa apropii sarpele la san, nu te mai consider prieten eu te respect pentru modestia ta pentru felul cum te comporti si ca prefect si ca om de rand. alungati aceasta vietate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.