Politic

Niţulescu nu se lasă dus din politică – Caută sprijin în rândul primarilor, pentru o nouă revoltă în PD-L

nitulescuDupă ce a fost înlocuit de la Centru din fruntea democrat-liberalilor teleormăneni, fostul preşedinte PD-L Teleorman, Teodor Niţulescu a lăsat impresia că şi-a cam încheiat socotelile cu politica. Noul lider al partidului, Cristi Barbu, s-a pus pe treabă şi a început, aşa cum a declarat încă de la începutul mandatului, reorganizarea formaţiunii politice, în acţiunea sa beneficiind de susţinerea mai multor lideri marcanţi ai democrat-liberalilor teleormăneni, printre care şi deputatul PD-L Lucian Militaru, care şi-a declarat încă de la început sprijinul necondiţionat pentru edilul de la Suhaia.

Au fost, aşa cum era de aşteptat, şi voci împotriva noii conduceri, astfel că, la începutul lunii februarie, câţiva democrat-liberali, conduşi la vreme aceea de Florin Titirişcă şi Claudiu Crăcea, liderii democrat-liberalilor de la Alexandria şi Turnu Măgurele, au pus la cale o revoltă menită să obţină revocarea numirii de la Centru. Tentativa a eşuat, Cristi Barbu a rămas în fruntea partidului, iar relaţiile cu cei doi, respectiv cu Florin Titirişcă şi Claudiu Crăcea, au devenit unele normale pentru nişte oameni care au, cel puţin la nivel declarativ, un ţel comun. Cât despre Teodor Niţulescu, acesta n-a mai dat semne că ar avea de gând să întreprindă vreo acţiune de revoltă împotriva noii conduceri.

Dar, cum în politică surprize apar la tot pasul, se pare că fostul preşedinte PD-L Teodor Niţulescu insistă şi nu se de bătut cu una, cu două, astfel că, spun surse democrat-liberale, acesta pregăteşte o revoltă a câtorva primari, împotriva actualului preşedinte PD-L Cristi Barbu. Printre cei care nu-l vor sub nicio formă pe Barbu în fruntea organizaţiei liberale sunt, se pare, primarii de la Dideşti, Troianu şi Săceni.

Ce anume au de gând să facă, nu se ştie încă, ce se discută tot mai intens în cercurile democrat-liberale este însă faptul că Teodor Niţulescu îşi caută adepţi printre edilii din zona Roşiori de Vede şi Videle, care să-l susţină în demersul său. Despre ce demers este vorba, vom afla, probabil, în perioada următoare.

Referitor la zvonurile care circulă prin urbe, preşedintele PD-L Teleorman, Cristi Barbu, a declarat că nu ştie nimic, că nu-l preocupă ce se discută prin anumite cercuri şi că se concentrează, aşa cum a susţinut încă de la preluarea mandatului de lider al democrat-liberalilor, de reorganizarea din temelii a formaţiunii politice, pentru a reuşi să obţină un scor cât mai bun la alegerile ce vor avea loc anul viitor.

Totodată, a mai spus acesta, organizaţia pe care o conduce se pregăteşte să primească, luna aceasta, vizita în teritoriu a preşedintelui PD-L Vasile Blaga, astfel că întreg efectivul partidului ar trebui să se ocupe de acţiunea programată să aibă loc pe 28 iulie, şi nu de tentative de revoltă care s-au dovedit deja ca fiind pierdere de timp. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. observator

    Eu nu am sa inteleg niciodata,de ce acesti oameni care de aproape 20 de ani au aratat ce pot face, mai mult rele decat bune nu se retrag sa stea linistiti!?Doresc neaparat sa simta greutatea catuselor,cu palma mascatuluicare il impinge in duba care il duce la mirosul din arest?Este valabil si pentru marele edil de la Suhaia,care zice el ca se va dedica exclusiv politicii! Pai care politica daca el deja a fost in conflict cu legea incalcando,punandu-l in situatia de a se cere afara? Ce o sa prapavaduiasca el in politica ca este un pe3rsonaj care incalca legile tarii? Dute tata la pescuit dar nu fara permis ca intrii in conflict cu patronii si stii ce au patit unii care au incalcat proprietatea privata!!!Fir intins cum se zice!

  2. Prâslea

    Mai bine-și face el alt partid, apoi să și-l ia pe Titirișcă sau alți pungași renegați și să dea lovitura la anul…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.