Politic

“Niţulescu nu este şi nu va fi niciodată candidatul Partidului Forţa Civică la parlamentare”

“De mai multe zile, apare în presa locală şi, în principal, în “Ziarul Teleormanul”, că dl Teodor Niţulescu ar fi candidatul Partidului Forţa Civică la alegerile parlamentare, pentru unul din colegiile electorale din Teleorman. Anunţ pe această cale şi afirm cu toată responsabilitatea că nu s-a discutat niciodată despre posibilitatea ca Niţulescu să fie candidatul PFC la parlamentare. Mai mult, dl Niţulescu nu este şi nu va fi membru al Partidului Forţa Civică din Teleorman.

Aşadar, orice ar spune, şi oricine ar spune altceva, nu se confirmă. Niţulescu nu este candidatul nostru la alegerile din 9 decembrie. PFC are oameni de cea mai bună calitate, care, chiar merită să candideze la un loc de deputat sau senator în Parlamentul României. În scurt timp, vom anunţa lista candidaţilor PFC pentru alegerile parlamentare şi vă veţi convinge că Niţulescu nu este pe lista noastră”.

Eugen Pârvulescu, preşedintele PFC Teleorman

One Comment

  1. domnule parvulescu eugen te lepezi de satana cu care ai facut afaceri necinstite ai livrat bunuri la pret inzecit la spitalul tbc pe vremea lui nitulescu si acum nu-l mai recunosti te-as numi iuda dar tu esti adventist,astept comentarii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.