Politic

“Niţulescu este un politician redutabil şi un posibil candidat la Senat pentru PP-DD”

Ca răspuns la declaraţia fostului prefect Teodor Niţulescu, cum că ar fi posibil să candideze la Senat de la PP-DD, preşedintele Liviu Neagu şi secretar general al partidului, a făcut următoarele precizări:

“Într-adevăr, dl Niţulescu este un politician de mare anvergură, care poate fi un redutabil candidat la alegerile parlamentare şi pentru partidul nostru. De altfel, în acest sens, am avut o întîlnire cu dl Niţulescu, în care am stabilit principiile unei viitoare candidaturi în unul din colegiile pentru Senat din Teleorman, mai concret pentru Colegiul Roşiorii de Vede-Videle. A fost o întîlnire venită din ambele părţi şi ca urmare putem afirma că vom reuşi, cît de curînd, să oficializăm, atît candidatura lui Niţulescu pentru colegiul Roşiori-Videle, cît şi candidatura mea la Deputaţi, tot pentru colegiul Roşiorii de Vede. Revenind, vreau să spun că noi plecăm de la ideea că, totuşi, Niţulescu rămîne un om politic de prestigiu, care şi la alegerile locale a luat un procent considerabil, peste 22%, ceea ce îl îndreptăţeşte să candideze la parlamentare, fiind, aproape sigur, unul din cîştigători. Niţulescu este un om politic care are o forţă organizatorică impresionantă, un om de echipă în care ne putem completa reciproc”.

A consemnat Gh. P.

2 Comments

  1. Bai lasa-ma! ,,politician redutabil, om politic de prestigiu”! Ce dreaq ne aburesti? Il cunoastem foarte bine. Ce partide au mai ramas nevirusate de el? Diaconescu stie cu cine iese la lupta?

  2. Ion Popescu

    Liviule daca ati inceput sa apelati la puscariabili si mai ales la ciocoi cum ii numeste seful tau luati-va adio de la parlamentare!Si,daca stau si ma gandesc bine nici matale nu ai ce cauta prin politica urmarindu-ti cv-ul si originea, care nu prea este deloc in ton cu lozincile lui DD,sau nu trebuie sa-i luam in seama tampeniile de le debiteaza de cand a intrat in politica!?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.