Politic

Niţulescu a pus ochii pe Consiliul Judeţean

nitulescuDupă ce s-a vrut tehnocrat pentru a se instala, încă o dată, în cea mai înaltă funcţie numită de la nivel de judeţ, fostul prefect Teodor Niţulescu se reorienteză, astfel că, mai nou, acesta vizează şefia Consiliului Judeţean. Desigur, demersul său pare unul aproape imposibil de realizat, în condiţiile în care fostul şef al democrat-liberalilor nici măcar nu e membru al vreunui partid politic, pe listele căruia să candideze.

Şi, pentru a soluţiona problema, Niţulescu lucrează intens, în acest sens, bătând mai întâi la uşa PNL, unde s-a izbit de refuzul liderilor de la centru, dar şi la poarta UNPR. Din păcate pentru el, nici aceasta nu s-a deschis, astfel că s-a văzut nevoit să încerce şi alte uşi, întredeschisă găsind-o pe cea de la Mişcarea Populară.

Desigur, până la o definitivare a demersului său de a deveni membru de partid cu acte în regulă mai e, însă ambiţios cum îl ştim, Teodor Niţulescu insistă, astfel că nu ne-ar surprinde să-l regăsim pe vreo listă de candidaturi pentru Consiliul Judeţean. Mai departe, rămâne de văzut în ce măsură fostul şef al PD-L mai poate face jocurile în politica de la nivel de judeţ.

5 Comments

 1. Traian din Dobrotesti

  Tatal meu a fost coleg de clasa la liceu cu Nitulescu in perioada 1974-1978 la Rosiori de Vede. Tatal meu imi spunea ca in perioada cat a stat in camin nu avea nici dupa ce bea apa dar in schimb umbla la mancarea colegilor sai. Era un mester in a copia si a vorbi colegii la profesori. Un om de tot rahatul iar acum este acelasi parsiv ca in perioada liceului. Tatal meu cand se intalneste cu el evita sa stea de vorba cu el.

 2. Salad Box

  Lupta reala este intre TITIRISCA, cu subalternul direct BERECHET, care ii ciuguleste din palma, TITIRISCA se pare ca il sprijina financiar consistent, si NITULESCU, cu angajatul sau FIERASCU, altfel muritor de foame fara banii lui Tribunului din Stejaru, care va trebui sa mai minta, sa inventeze ceva, sa faca uitate furaciunile, mizeriile si nedreptatile comise in vechiul mandat, intr-un targ indobitocit de foame, alcoolism si infractionalitate.In halul in care este prapadidul de Rusi de Vede, Nea DUSKA va castiga un nou mandat…Sa deschidem deci sampania la P.S.D.

 3. Va rog sa nu il mai prezentati pe Nitulescu in fotografia facuta in cabinetul de prefect. Este o rusina ca acest om de nimic a ajuns prefect in jud. nostru!
  Acest personaj umbla cu tot felul de prostii si cu oameni de nimic-Titirisca,Berechet,Gurita, Pepino,etc numai sa traga sfori.
  Pacat ca un partid cu inaintasi celebrii condusi de Bratianu au ajuns la mana unui gunoi in Teleorman pe nume Nitulescu Teodor.

 4. Nitulescule, poate te angajeaza Titirisca la el la firma!

 5. La Rosiori Fierascu si Berechet, sunt valetii lui Nitulescu si Titirisca, care la ce partid mai candideaza, iar ii bate domnul Nutu pe toti…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.