Politic

Nimic concret de la PDL Teleorman

Ioan DUMITRESCU

Gonacii care hăituiesc eventualul vânat, pe care încearcă să-l aducă în bătaia puştii vânătorului, sunt asemănători micilor formaţiuni politice care mână electoratul spre marile partide. Asemănători gonacilor, partide precum PRM, UDMR, UNPR, PNŢCD şi altele, cărora li se alătură şi cei 18 deputaţi ai minorităţilor naţionale altele decât cea maghiară, par a polariza tendinţele electorale spre cei doi poli majori, respectiv USL şi PDL.

Ciudăţenia face ca în USL să fie două formaţiuni politice, efectiv una de stânga (PSD) şi alta de centru-dreapta (PNL), care urmează a se confrunta cu alt partid (PDL) care iniţial a fost de stânga, ba chiar mai mult a făcut parte din familia politică a partidelor de stânga – PSE, după care a cârmit-o brusc spre dreapta, spre PPE.

Ieri, Organizaţia PDL Teleorman, de sub noul preşedinte, Marian Zlotea, aterizat din Bucureşti fix în Alexandria, alături de celălalt preşedinte impus de la centru pentru organizaţia municipală a reşedinţei de judeţ, Sorin Câmpeanu, altfel posibili oameni oneşti şi verticali, au fost “cuplaţi” până după prânz în liniştirea apelor din PDL-Teleorman.

Ieri, Organizaţia PDL Teleorman a dezbătut, până nu a mai putut, maniera de impunere de la centru a structurii politice teritoriale. Suspecţi de manipulare, de eventual automutilare, liderii democrat-liberali teleormăneni au fost ieri de necontactat în ideea de a afla ce se întâmplă cu partidul care până de curând a fost la guvernare.

Aparent, deocamdată neimplicaţi în viaţa politică a democrat-liberalilor teleormăneni, Marian Zlotea – uns preşedinte la judeţ, şi Sorin Câmpeanu, preşedinte la organizaţia municipală Alexandria, sunt doi tineri deocamdată necunoscători a necesităţilor pedeliştilor din judeţ.

Despre Marian Zlotea, deocamdată o “necunoscută” pentru teleormăneni, deputatul Adrian Florescu a afirmat ieri, după prânz, că are şi el o sarcină din partea preşedintelui Vasile Blaga, dacă nu chiar mai multe sarcini, printre care şi reorganizarea, restructurarea, reconsolidarea organizaţiei şi în general re…

Este foarte posibil ca până mâine-poimâine să vină ştiri noi dinspre PDL Teleorman. Până atunci însă, dornicii de ştiri politice locale sunt puşi în stand-by.

Nimic cert, nimic concret de la PDL.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.