Politic

Niculae Zavera, între vicepreşedinţia Consiliului Judeţean şi Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede

Începând de marţi, 7 iunie, Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede s-a ales cu un nou manager interimar în persoana fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Niculae Zavera. Social-democratul a fost instalat la conducerea instituţiei până la organizarea concursului de ocupare a postului, demersul devenind necesar după ce Cârciumaru Valerică, titularul postului, a câştigat alegerile locale de pe 5 iunie şi s-a instalat la Primăria de la Roşiori.

În ceea ce priveşte concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, acesta va fi organizat în perioada 19-22 decembrie, iar dosarele candidaţilor se pot depune până la data de 12 decembrie.

Cu toate acestea, se pare că social-democratul nu se grăbeşte deloc să-şi depună dosarul de candidat, în contextul în care acesta este în cărţi pentru preluarea funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean; funcţie ce va rămâne liberă după scrutinul de pe 11 decembrie, odată cu plecarea lui Adrian Gâdea în Camera Deputaţilor şi  preluarea preşedinţiei Consiliului Judeţean de către Dănuţ Cristescu, ocupantul postului de vicepreşedinte ce revine PSD.

Astfel, susţin surse social-democrate, după scrutinul de pe 11 decembrie, când lucrurile în tabăra PSD se vor limpezi şi se va şti oficial dacă Dănuţ Cristescu va prelua funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Niculae Zavera îşi va depune sau nu dosarul de candidat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, instituţie pe care o conduce deja din poziţia de manager interimar.

Social-democratul Niculae Zavera a mai ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada martie 2014 – iunie 2016 şi este, în prezent, la al patrulea mandat de consilier judeţean. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Ratatul asta pcr_ist nu se inscrie la concurs pt director decat daca i se promite ca se arajeaza. Dar cu dna la usa nu cred ca are cineva curaj sa masluiasca concursul. Dar poate ca_l trage perfeta de mot !

  2. O veche fosila comunista, ce intoxica spatiul public, aceasta Zavera nesimtita…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.