Eveniment

Niculae Zavera a fost numit manager interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede

Începând de marţi, 5 iunie, Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede are un nou manager interimar în persoana fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Niculae Zavera.

Social-democratul va conduce instituţia până la organizarea concursului de ocupare a postului, demers ce a devenit necesar după ce Cârciumaru Valerică, titularul postului, a câştigat alegerile locale de pe 5 iunie şi s-a instalat la Primăria de la Roşiori.

Astfel, deşi după plecarea fostului manager Cârciumaru Valerică, vehiculaţi pentru a prelua funcţia de manager interimar au fost Năstăsescu Mihail, director medical al instituţiei, şi Chiriţă Corina, directorul financiar-contabil al spitalului, în cele din urmă cu funcţia s-a ales Niculae Zavera, social-democratul fiind însă nevoit să renunţe la mandatul de consilier judeţean în acest caz.

De asemenea, locul ocupat de Niculae Zavera în Consiliul Judeţean va fi ocupat de Claudiu Mihalcea, următorul de pe lista de consilieri judeţeni, validarea acestuia urmând să fie făcută, cel mai probabil, în următoarea şedinţă. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. Apropo de falimentare, tot Zavera asta a pus pe butuci si Piscicola consiliului judetean,ca asa 3a invatat el economia de piata la Stefan Gheorghiu.

  2. Constantinescu...

    Sa ii falimentezi nea Nicule, cum ai facut-o si cu Corama lui madame stefan, la Intim!Un lingau, o catastrofa, o nulitate, acest nicu Zavera!!!

  3. Fostul activist pcr mai primeste si acum recompense pt berea ce dadea peste gardul fabricii din Rosiori ,la anumite restaurante din Turnu.

  4. S-a aşezat la masa credală!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.