Politic

Nicolescu susţine că rămâne la PSD, Barbu îl dă trecut la PNL

nicolescuÎn organizaţia democrat-liberală de la Roşiori de Vede, faptul că Daniel Fierăscu nu mai este dorit de actualul preşedinte PDL Cristi Barbu în fruntea organizaţiei este un lucru cert. De o bună bucată de timp, copreşedintele PNL susţine că poartă negocieri cu unul dintre consilierii locali ai PSD, respectiv cu avocatul Cosmin Nicolescu, pentru ca acesta să treacă în tabăra liberală, cel mai probabil în perspectiva alegerilor locale de anul viitor, cotat fiind de către liderul liberal cu şanse într-o luptă electorală cu actualul edil al municipiului, Cristi Duică.

Omul de legătură este, se pare, consilierul local PNL Sorin Scarlat, acesta fiind mandatat să ducă tratativele cu avocatul Cosmin Nicolescu.

Referitor la discuţiile apărute în spaţiul public, Cristi Barbu susţine că social-democratul Cosmin Nicolescu va face trecerea în tabăra liberală în perioada imediat următoare, în timp ce consilierul PSD nu infirmă faptul că a avut o întâlnire cu Cristi Barbu, însă infirmă zvonurile privind trecerea sa la PNL, mai ales în contextul în care discuţia cu copreşedintele PNL a fost una neoficială şi, susţine avocatul Cosmin Nicolescu, nu a primit niciun fel de propunere concretă din partea PNL.

Mai mult, în interiorul organizaţiei social-democrate condusă de fostul senator PSD Ion Gogoi, din care avocatul Cosmin Nicolescu face parte, a avut loc o şedinţă în cadrul căreia a fost luată în discuţie şi situaţia consilierului social-democrat, mai ales în contextul în care zvonurile potrivit cărora acesta urmează să părăsească tabăra social-democrată au ajuns şi la urechile colegilor de partid. Surse din interiorul PSD susţin că acesta a negat vehement trecerea la PNL şi a susţinut că discuţiile apărute sunt nefondate.

De altfel, se pare că avocatul Cosmin Nicolescu va fi nevoit să dea socoteală şi în cadrul Consiliului Local al Municipiului Roşiori de Vede, în cadrul următoarei şedinţe ordinare, când situaţia acestuia va fi luată în discuţie.

Problema care se pune în contextul creat este care dintre cei doi actori politici, respectiv Cristi Barbu şi Cosmin Nicolescu, spune adevărul şi care nu, iar zilele următoare vor fi, se pare, edificatoare. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Sandu Baluta

    Daca carciumari evazionisti, are vreun angajat carte de munca, casa de marcat fiscala, macar de decor are???, ca acest Scarlat, si avocati de Spiru Haret cu toate procesele pierdute en provence, imprumutati la camatari tzigani-care i-au luat si casa, vrea sa migreze de la comunisti pentru un oportunism de doi bani…liberlismul a ajuns in moarte clinica la Rusii de Vede!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.