Politic

Nicolae Bădănoiu este, oficial, candidatul PSD la Primăria Videle

Comitetul Executiv al PSD a validat, zilele trecute, candidatura primarului în exercițiu de la Videle, Nicolae Bădănoiu, pentru funcția de primar al orașului la alegerile locale. La întâlnire au luat parte peste 120 de social-democrați, care l-au susținut cu unanimitate de voturi pe Nicolae Bădănoiu drept candidatul PSD pentru localele din vară.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor, colegi, simpatizanți și cetățeni, pentru sprijinul, îndrumarea și înțelegerea pe care mi-ați acordat-o și pe care știu că pot conta în continuare, pentru că numai umăr la umăr putem lupta pentru împlinirea speranțelor noastre și ale copiilor noștri”, a spus Nicolae Bădănoiu, după validarea candidaturii pentru Primăria Videle.

Nicolae Bădănoiu este la cel de-al doilea mandat de primar al orașului Videle și, odată validată candidatura în forul de decizie al organizației, se pregătește pentru lupta electorală în urma căreia se poate alege cu un al treilea mandat în fruntea administrației locale.

One Comment

  1. Va invit pe data de 14 03 2020 ora 14 la căminul cultural al orașului videle pentru a putea vedea cea mai mare realizare a primarului Bădanoiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.