Social

Niciun caz de COVID-19 în aproape jumătate dintre localitățile din Teleorman

Cifrele centralizate de Direcția de Sănătate Publică Teleorman privind evoluția cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul județului, valabile pentru data de 26 aprilie 2022, relevă o incidență de 0.59 cazuri la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni numărul teleormănenilor care au fost confirmați cu COVID-19 fiind de 208 persoane.

În 42 de localități, din 97 câte are județul, nu a fost confirmat niciun caz în ultimele 14 zile, rata de incidență cumulată a cazurilor de infectare fiind, prin urmare, zero la nivelul acestor unități administrativ-teritoriale.

Pe de altă parte, în alte 14 comune și orașe, rata de infectare este mai mare de 1 caz la mia de locuitori, cele mai multe îmbolnăviri fiind înregistrate în municipiul reședință de județ, Alexandria. Cu 64 de cazuri confirmate în ultimele două săptămâni, capitala județului are o incidență de 1.32 cazuri, în timp ce localitatea care înregistrează cea mai mare rată de infectare este comuna Vedea, cu 1.92 cazuri la mia de locuitori.

Referitor la gradul de ocupare a paturilor destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 din spitalele din Teleorman, acesta este de 3,19%, potrivit Direcției de Sănătate Publică județene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.