Eveniment

Niciun candidat nu a câştigat concursul de director al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede

Niciunul dintre candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, organizat în perioada 19-22 decembrie, nu a reuşit să-l câştige, astfel că la conducerea instituţiei va fi numit, pentru încă şase luni, un director interimar.

Surse din cadrul Consiliului Judeţean susţin că, deocamdată, nu a fost aleasă persoana care va conduce Spitalul de Pneumoftiziologie din Roşiorii de Vede, însă că aceasta va fi numită în următoarele zile şi că va fi, cu certitudine, din interiorul instituţiei.

Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede s-a ales cu un manager interimar în persoana fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Niculae Zavera, încă din luna iunie a anului trecut, după ce social-democratul Cârciumaru Valerică, titularul postului, a câştigat alegerile locale de pe 5 iunie şi s-a instalat la Primăria de la Roşiori.

Deşi s-a vehiculat că se va înscrie la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager, Niculae Zavera s-a mulţumit, se pare, cu perioada de interimat la conducerea instituţiei şi a preferat să rămână cu mandatul de consilier judeţean obţinut la scrutinul din iunie cu sprijinul PSD. Mai mult, susţin surse social-democrate, acesta este în cărţi pentru preluarea funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean; funcţie ce va liberă după plecarea lui Adrian Gâdea în Camera Deputaţilor şi preluarea preşedinţiei Consiliului Judeţean de către Dănuţ Cristescu.

Social-democratul Niculae Zavera a mai ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în perioada martie 2014 – iunie 2016 şi este, în prezent, la al patrulea mandat de consilier judeţean. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Iar se dezgroapa pcr~istul retardat ? A intervenit dna Dana ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.