Politic

“Niciodată, nu vom sta la aceeași masă cu Cornel Gogan și Lucian Militaru”, declară Nicolae Bădănoiu, primarul de la Videle

Imediat după ce președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a anunțat proaspăta achiziție a social-democraților, respectiv Cornel Gogan, care tocmai a demisionat din funcția de președinte al PNL Videle, a venit o reacție din partea primarului orașului Videle, Nicolae Bădănoiu.

Acesta a declarat că respectă atât decizia președintelui PSD Teleorman, cât și pe cea a președintelui Organizației PSD Alexandria, de a-l primi pe Cornel Gogan în rândurile partidului. În ceea ce îl privește, susține că este și va rămâne în continuare membru PSD, “sunt de 9 ani membru al acestui partid, am o echipă puternică aici, la Videle, au demonstrat-o rezultatele pe care le-am obținut în atâtea rânduri de alegeri. Însă, în urma consultărilor pe care le-am avut cu colegii din Organizația Videle, pot să afirm cert următorul lucru – niciodată, nu vom sta la aceeași masă cu Cornel Gogan și Lucian Militaru”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.