Social

Nicio medie de 10 la Evaluarea Naţională, în judeţul Teleorman

Aşteptate de aproape 2.500 de absolvenţi ai clasei a VIII-a, rezultatele la Evaluarea Naţională au fost publicate marţi, 19 iunie, pe siteul edu.ro. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 23 iunie, în urma soluţionării contestaţiilor depuse de elevii nemulţumiţi de notele obţinute.

Conform datelor publicate, înainte de contestaţii, cea mai mare medie din Teleorman este 9.95 şi a fost obţinută de un elev al Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Alexandria. Alţi trei elevi din județ au obţinut medii de 9.90, respectiv un elev al Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Videle, o elevă a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Roşiorii de Vede şi o elevă a Școlii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” Turnu Măgurele.

La polul opus, 13 candidaţi au predat foile de examen goale şi au primit nota 1 la ambele materii.

Alţi 41 de elevi nu s-au prezentat la proba de Limba şi literatura română, în timp ce de la ambele probe ale Evaluării Naţionale au absentat 141 de elevi din judeţ.

Media de la Evaluarea Naţională va conta în proporţie de 80% pentru admiterea la liceu, iar restul de 20% va fi reprezentată de media din clasele V-VIII. (Violeta Mocanu)

7 Comments

  1. Si comentatorii de mai sus sunt tot analfabeti, se exprima printr-un singur cuvant sau doua ,fara sa duca o fraza pana la capat.Bravo baieti duceti traditia mai departe

  2. O întreagă generație de prim miniștri…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.