Sport

Nicio echipă teleormăneană nu s-a calificat în Turul II preliminar al Cupei României Betano

Ieri după-amiază a avut loc Turul I preliminar al Cupei României Betano, sezonul 2023-2024, unde au debutat în meciurile oficiale, ambele disputate în deplasare, două echipe teleormănene din Liga a III-a de fotbal masculin. Este vorba despre CS Sporting Roșiori 2008, care a avut meci contra echipei Vedița Colonești și CSM Cetatea Turnu Măgurele, care a vizitat-o pe CSO Petrolul Potcoava.
Sporting Roșiori nu a reușit să se impună pe terenul Vediței Colonești. După ce au fost conduși cu 2-0 până în minutul 80, roșiorenii au mai redus din diferență prin fotbalistul Alin Călin. Cu toate acestea, scorul final a fost de 2-1, iar echipa din Roșiori de Vede a fost eliminată.

Nici Cetatea Turnu Măgurele nu a putut să câștige contra oltenilor de la Potcoava. La pauză s-a intrat la vestiare cu scorul de 0-0, însă în minutul 79 CSO Petrolul a înscris primul gol. În minutul de prelungire 90+5, Petrolul Potcoava a majorat diferența de pe tabelă la 2-0, acesta fiind și scorul final al partidei.
Următorul meci al unei echipe teleormănene este al divizionarei secunde CSM Alexandria, care va disputa în deplasare primul meci din startul noului sezon al campionatului Ligii a II-a de fotbal contra Unirii Dej, pe 5 august, la ora 11:00 (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.