Social

Nici anul acesta elevii nu vor avea lapte şi corn în prima zi de şcoală

lapte-si-cornPreşcolarii şi elevii teleormăneni mai au de aşteptat până când vor primi produsele zilnice acordate prin programul social “Laptele şi Cornul”. Procedura de licitaţie pentru atribuirea serviciilor de aprovizionare şi distribuire a produselor lactate şi a produselor de panificaţie, precum şi de fructe proaspete (mere) pentru anul şcolar 2015-2016, organizată de Consiliul Judeţean Teleorman, este încă în derulare, deşi luni, 14 septembrie, şcolile şi grădiniţele îşi deschid porţile pentru elevi.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, procedura trebuie să respecte nişte paşi exacţi, peste care nu se poate trece, iar demersul a început abia după ce a fost stabilită structura anului şcolar.

“Procedura de licitaţie pentru atribuirea serviciilor de aprovizionare şi distribuire a produselor lactate şi a produselor de panificaţie, precum şi de fructe proaspete (mere) pentru anul şcolar 2015-2016 este în derulare urmând ca, în perioada următoare, după toate clarificările, preşcolarii şi elevii teleormăneni să primească laptele şi cornul”, a precizat Adrian Gâdea referitor la subiect.

Pentru anul şcolar 2015-2016, numărul total de copii care vor beneficia de pachetul întreg de produse lactate şi de panificaţie este de 32.660, iar valoarea estimată (fară TVA) se ridică la 6.059.602 lei.

În ce priveşte fructele proaspete (merele), acestea vor fi distribuite unui număr total de 26.401 elevi, conform caietului de sarcini, iar valoarea estimată (fară TVA) a acestora este de 1.559.455 lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.