Eveniment

Nevasta înşelată şi-a făcut dreptate în stil mafiot. Presupusa amantă a soţului luată pe sus, legată, lovită şi abandonată pe câmp

Poliţiştii teleormăneni au fost sesizaţi, în ziua de 07.11.2012, printr-un apel telefonic 112 cu privire la o altercaţie care avea loc între trei femei, în extravilanul comunei Măldăeni.

La faţa locului au ajuns de îndată poliţiştii din comună, care au constatat că o minoră de 17 ani, din comuna Călmăţuiu de Sus, judeţul Teleorman, este agresată de două femei, C. Gina, de 28 ani, şi o minoră, de 15 ani, din aceeaşi localitate.

Din cercetări s-a stabilit că la baza altercaţiei a stat o presupusă relaţie extraconjugală între fata de 17 ani şi soţul femeii de 28 ani. Cele două agresoare au acostat-o pe victimă pe o stradă din municipiul Roşiorii de Vede, au introdus-o într-un autoturism, au lovit-o şi legat-o, apoi au condus-o în afara localităţii, unde au continuat actele de agresiune.

Victima a fost transportată şi internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dosar aflat în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiul Roşiorii de Vede.

C. Gina a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus cercetarea acesteia în stare de libertate.

One Comment

  1. Asta cara zahar de contrabanda cu firma fetii comandatului Militziei din Rosiori de Vede!!!!In acest jeg de oras gaborii au fraternizat cu tziganii!!!!!Rusine!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.