Politic

Nelu Oprea a fost învestit în funcția de subprefect al județului, în prezența ministrului Carmen Dan

Nelu Ionel Oprea a preluat, oficial, funcția de subprefect al județului Teleorman, în cadrul unei ceremonii desfășurate luni, 6 martie, în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, la care au luat parte prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, directorii instituțiilor deconcentrate, primari din județ, precum și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a și citit, de altfel, ordinul primului ministru de numire în funcție a noului subprefect.

Nelu Ionel Oprea a fost numit subprefect al județului în ședința de Guvern din 2 martie, când Executivul a adoptat o serie de hotărâri privind încetarea exercitării unor funcții publice de prefect sau subprefect, precum şi numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice.

Funcția de subprefect este vacanta încă de pe 27 octombrie 2016, când Liviu Dumitraşcu a fost instalat în funcţia de prefect de Teleorman la nici o săptămână după ce fusese numit, prin ordin de prim ministru, al doilea om din administraţia de la nivel de judeţ.

Ca și prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, Nelu Ionel Oprea vine tot de la Agenția de Ocupare a Forței de Muncă Teleorman, unde a ocupat funcția de director. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Hai, gata ! Dna a creat un loc unde sa manance o paine si ratatul de Zavera.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.