Politic

Negocieri în coaliție / PNL păstrează șefia AJFP Teleorman, PSD stabilește inspectorul școlar general

Surse din sfera politică județeană transmit că în urma unor negocieri care au avut loc săptămâna trecută, în prezența reprezentanților din conducerea centrală, cele două partide, PNL și PSD Teleorman, au început să stabilească cum vor fi împărțite funcțiile de conducere ale instituțiilor deconcentrate și agențiilor din județ.

Astfel, deocamdată, s-a hotărât ca șefia Agenției Județene a Finanțelor Publice Teleorman să fie, în continuare, decisă de Partidul Național Liberal Teleorman, iar Partidul Social Democrat să decidă cine va ocupa funcția de inspector școlar general.

Tot pe surse, am aflat că liberalii teleormăneni o vor păstra la conducerea AJFP Teleorman pe  Gabriela Olteanu, care ocupă funcția din luna octombrie a anului trecut și care, de asemenea, are experiență semnificativă în domeniu, de mai mult de 25 de ani activând în administrația finanțelor județene.

Referitor la funcțiile de conducere din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, trebuie precizat faptul că, în urma negocierilor de săptămâna trecută, social-democrații au obținut doar funcția de inspector școlar general, iar funcțiile de adjuncți urmează să se negocieze într-o nouă rundă. La fel și celelalte funcții de conducere ale deconcentratelor din județ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.