Politic

„Ne trezim în mijlocul unui joc absurd” – Liviu Neagu, secretar general Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)

Decizia neașteptată a premierului desemnat Florin Cîțu de a-și anunța depunerea mandatului exact cu puțin timp înainte ca învestirea noului guvern să fie votată în Parlamentul României a provocat surpriză și reacții imediate ale liderilor politici. Referitor la subiect, secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Liviu Neagu, a declarat: „Tocmai în aceste momente în care România avea nevoie de un Executiv cu puteri depline, ne trezim în mijlocul unui joc absurd care nu face altceva decât să prelungească criza politică. Avem nevoie de un Guvern cu legitimitate, care să poată gestiona pandemia de coronavirus, să își poată asuma toate măsurile care se impun.

Ni se spune că aceasta este decizia responsabilă, însă evidențele arată exact contrariul. Singurii care vor pierde, în mod cert, sunt românii”.

One Comment

  1. Inca o dovada ca politica pt toti mizerabilli astia, e o joaca de copii. Isi regleaza probleme personale pe banii si vietiile oameniilor. Personalitati slabe care nici nu vor intra in cartea de istorie.

    Romania are nevoie de un Boris ca in UK. Cineva care sa faca curatenie in toata cocina asta de liberali, pesedisti, democrati si dracu mai stie ce orientari.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.