Eveniment

Născuţi în zi de sărbătoare

Zeci de copii în toată ţara au venit pe lume exact în ziua de Crăciun, ca un cadou din partea Moşului pentru părinţii lor.
Dacă majoritatea aşteaptă ca Moş Crăciun să aducă darurile sub brad, cel mai frumos cadou de Crăciun a sosit în maternitate pentru câteva teleormănence. Au născut chiar în prima zi de Crăciun. Dintre cei 11 copii care au venit pe lume din ajunul Crăciunului şi până la primele ore ale zilei de 27 decembrie, de Sf. Ştefan, în 25 decembrie, la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria s-au născut 5 copii, toţi perfect sănătoşi, cu o greutate normală, unul singur fiind mai micuţ, având o greutate de 2500 grame, dar sănătos.

Astfel că, în cele câteva zeci de familii teleormănene, nu numai pentru cele cărora Moşul le-a adus drept dar naşterea copilului în zi de sărbătoare, ci şi pentru cei ai căror copii s-au născut în ajunul Crăciunului sau în următoarele două zile de Crăciun, va fi de acum încolo dublă sărbătoare. Pentru cei mici Moşul va veni de două ori, iar când vor creşte vor putea să se bucure de fiecare dată de Moş. Pe ei aproape sigur nu-i va uita niciodată, chiar şi când vor deveni adulţi. Familiile copiilor născuţi de Crăciun cred că bebeluşii lor vor avea mai mult noroc în viaţă pentru că s-au născut într-o zi sfântă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.