Social

Muzeul Județean organizează a VIa ediție a Proiectului educațional „Școala de Vară”

Muzeul Judeţean Teleorman organizează, în perioada 22-29 august, a VI-a ediţie a proiectului educaţional „Şcoala de vară”. Proiectul se adresează elevilor din ciclul primar şi gimnazial şi va cuprinde o serie de șase ateliere, derulate de către specialişti de la Muzeul Judeţean Teleorman: „Primul meu goblen”, „Bombonieră cu capac”, „Coroane de regi și regine”, „Mozaic”, „Cutiuța cu bijuterii” și „Pentru România Mare”.

Înscrierile se fac în perioada 7-20 august la sediul Muzeului Judeţean Teleorman, din Alexandria, str. 1848, nr.1 (secretariat), iar descrierea atelierelor şi cererile se găsesc la secretariatul instituţiei sau se pot descărca accesând următorul link: https://drive.google.com/open?id=1oTlr9vw0-BwSUgazVfEr8S_2M4WlMTMe.

Numărul de locuri pentru fiecare atelier este limitat la 20 participanţi, iar pentru derularea unui atelier este nevoie de minim cinci participanţi. Un copil poate opta pentru cel mult trei ateliere, iar durata de desfăşurare este estimată la 2 ore, aceasta putându-se extinde cu până la 1/2 oră. În taxa de participare, a cărei valoare este de 15 lei/elev, este inclusă, pentru cei care doresc, şi vizitarea muzeului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.