Politic

Mutu` tace și le face / Și Paul Stancu se vrea parlamentar

Unul dintre marii beneficiari ai proiectelor PNDL în Teleorman este omul de afaceri Paul Stancu, foarte bun prieten și cu peneliștii, și cu pesediștii. Așa cum îi stă bine unul afacerist cu experiență.

Dacă până acum păstra aparența unui neimplicat în politică, deși cunoscătorii știu că nu e deloc așa, de câteva zile încoace, nea Paul s-a înrolat. În marea armată PSD. Mai mult, primărașii-beneficiari ai serviciilor sale l-au parașutat direct în cursa pentru un loc eligibil pe lista PSD la parlamentare. Un pas mare pentru nea Paul, care, în felul acesta, a reușit să ardă multe etape, precum lipit afișe, și să atace direct un fotoliul călduț de parlamentar. Dacă-i iese.

Ce nu știe nea Paul Stancu este faptul că s-ar putea ca șutul în fund de la nea Petrică și alți câțiva primari de sat să nu însemne acel pas înainte, ci, la propriu, un șut în dos.

Așa stând treburile, lupta pentru un loc eligibil pe lista PSD Teleorman pentru Parlament se ascute. Interese sunt multe, orgolii și mai multe, iar cei care-și simt șansa amenințată sigur nu vor sta cu mâinile în sân. Căci concurența pentru cele trei posibile locuri de parlamentari eligibile pentru PSD este mai ceva ca la Facultatea de Medicină. Iar concurenții nu sunt puțini și se agață cu disperare de șansa lor. Recent, Dănuț Cristescu tocmai ce a confirmat că-și dorește; Violeta Răduț, Vali Boboc, Carmen Dan și Viorica Dăncilă consideră că li se cuvine. Colac peste pupăză, apare în peisaj și Oana Panagoreț. Nea Petrică Cioabă, și el pe-acolo, că doar ce spunea că a adus un suflu nou în Parlament (!?)

Păi, în condițiile acestea, doamnelor și domnilor, v-ar trebui un județ mai mare. Mult mai mare!

One Comment

 1. Vaaaaaai, atâta ură, atâta dezbinare !
  Auuuuuuuuu…simt o mică dezbinare la PSD.
  Sa se-împace, încurca-i drace!
  Adrian Gâdea et CO Teleorman!
  Atenție la mine!
  Va rog să faceți urgent CEx /comisie/comitet/ cerere la Rahova! 😀
  Ai grija Gâdeo, mai știu eu pe unul, care a listat o adunătură veche și a sfârșit rău!
  Liviu ce mai face ?! Liviu ce zice ? Până mai ieri era paratrăsnetul șef, era domnul președinte pentru voi toti, vă dădea ora exactă, iar azi…nu aveți apa caldă?!
  Ia sunați-l ! Sigur știe răspunsul corect la acesta dilemă uriașă a jurnaliștilor/ cetățenilor inteligenți!
  Concluzia este evidentă:
  1. Vasilica are apa caldă! Pe Ciolacu l-a primit acasă… i-a dat să guste niște zacuscă de Teleorman, făcută la tuci.
  2. Carmen Dan are microfonul din priză….încă vibreaza în mod regulat. Vrei sânge pe pereți, in prima zi la Rahova?
  3. Danut Cristescu este model corporatist! Ishiydama susține candidatul care primește un scor, pe scala lui Ishiyama (2000): Politicieni notabili (1)!
  4. Restul…matricea de selecție a intrat în eroare permanenta! Stau la coadă pentru experiența !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.