Eveniment

Municipiul Alexandria / COMUNICAT DE PRESĂ cu privire la comercializarea de coroane funerare, sicrie şi cruci în Municipiul Alexandria

Având în vedere numărul tot mai mare de sesizări din partea cetăţenilor din Municipiul Alexandria cu privire la faptul că agenţii care comercializează coroane funerare, sicrie, cruci le expun în faţa magazinelor unde îşi desfăşoară activitatea, de cele mai multe ori acest aspect punând în dificultate circulaţia pietonală dar, şi din cauza faptului că generează un aspect inestetic pentru cetăţenii care trec pe langă astfel de articole funerare, începând cu data de 01.01.2020, este interzisă expunerea acestora în faţa magazinelor ori pe pietonal.

          Rugăm toţi operatorii economici să ia la cunoştinţă şi să respecte totodată prevederile H.C.L. nr. 297/25.09.2019 cu privire la aprobarea modalităţii de comercializare a coroanelor funerare, sicrielor si crucilor dar şi H.C.L. nr. 378/29.11.2019 privind modificarea şi completarea H.C.L. nr. 297/25.09.2019 privind aprobarea modalităţii de comercializare coroanele funerare, sicrie şi cruci în municipiul Alexandria, pe care le ataşăm alăturat în vederea aducerii la cunoştinţă tuturor cetăţenilor din Municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.

Aprobarea comercializării privind coroanele funerare, sicriele şi crucile se aprobă doar pentru agenţii economici care expun articolele funerare în spaţiile special amenajate, ce nu permit un contact vizual direct în incinta magazinelor în care acestea sunt expuse.

Vă mulţumim pentru întelegere!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.