Eveniment

Municipalitatea organizează un Spectacol de Dragobete la Casa de Cultură din Alexandria

dragobeteCarmen Dumitrescu

Pentru că sărbătoarea tradiţională a iubirii este una destul de apreciată mai ales de publicul tânăr alexăndrean, municipalitatea a luat decizia de a organiza un spectacol cu acest prilej. Ca atare, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Victor Drăguşin a anunţat că Primăria Municipiului Alexandria şi Consiliul Local al Municipiului Alexandria, în colaborare cu Centrul Judeţean de Conservare şi promovare a Culturii Tradiţionale Teleorman organizează un spectacol extraordinar de muzică populară, dansuri şi obiceiuri tradiţionale de Dragobete.

Spectacolul va avea loc joi, 21 februarie, începând cu orele 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria şi alexăndrenii care vor dori să fie prezenţi vor putea asista la momente artistice susţinute de interpreţi cunoscuţi, precum Petrică Mâţu Stoian, Victoriţa Lăcătuşu, Ion Drăgan, Ansamblul şi Orchestra Burnasul din Alexandria, condusă de dirijorul Adrian Grigoraş, Grupul vocal Burnasul cu soliştii Florin Ologeanu, Mihai Tănase, Cristian Dumitru şi Florin Pârlan.

De asemenea, la eveniment va fi prezent şi actorul Eusebiu Ştefănescu iar prezentarea momentelor aparţine acriţei Adriana Guluţanu. Intrarea la spectacol este liberă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.