Eveniment

Municipalitatea a început ridicarea mașinilor staționate neregulamentar

Așa cum declara în urmă cu puțin timp primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, începând cu data de 20 august 2018, municipalitatea alexăndreană, mai exact Administrația Străzilor și Construcțiilor Edilitare, a început ridicarea autoturismelor staționate neregulamentar și a celor fără stăpân sau abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Alexandria. Acțiunea demarată de autorități vizează inclusiv mașinile expuse la vânzare de către samsarii auto pe trotuare sau în parcările unor instituții publice.

Pentru operațiunile de ridicare, transport, depozitare, pază și eliberare a vehiculelor/ autovehiculelor/remorcilor, de la utilizatorii sau proprietarii acestora, persoane fizice sau juridice, vor fi percepute taxe, astfel că pentru ridicarea vehiculului/autovehiculului se va plăti suma de 300 lei (inclusiv TVA), pentru transportul vehiculului/autovehiculului va fi achitată suma de 200 (inclusiv TVA), în timp ce pentru activitatea de depozitare și custodie sub pază se va achita suma de 100 lei/zi (inclusiv TVA).
Se consideră zide depozitare ziua de la ora intrării în depozit până la aceeaşi oră a zilei următoare.
Prima zi se taxează integral, indiferent de perioada de timp în care a staţionat vehiculul/autovehiculul/remorca în zona de depozitare.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.