Eveniment

Mulți șoferi băuți la volan, depistați în trafic de polițiști

În urma activităților preventive desfășurate la finalul săptămânii, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 108 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 39.685 de lei, au reținut 11 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras un certificat de înmatriculare.
Dintre acestea, 48 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 33 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 5 sancțiuni pentru depășire, 7 sancțiuni pentru alte abateri și 3 sancțiuni pentru telefon.
Astfel, vineri, 08 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 52 ani, din localitatea Roșiori de Vede, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Roșiori de Vede, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Sâmbătă, 09 aprilie a.c., polițiștii din cadrul  Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Tot sâmbătă, 09 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 5 Dobrotești  au depistat un tânăr în vârstă de 24 ani din comuna Beuca, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Beuca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Crângu au depistat un bărbat în vârstă de 36 ani, din localitatea Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Crângu, județul Teleorman,  deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Duminică, 10 aprilie a.c.,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 55 ani, din comuna Mavrodin, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Alexandria, județul Teleorman, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.