Eveniment

Mulți au fost, puțini au mai rămas / Proba de evaluare a performanțelor fizice a micșorat drastic numărul candidaților pentru cele nouă funcții de ajutor șef de post

Dacă, inițial, în etapa de înscriere pentru concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman pentru ocuparea a nouă posturi de ajutor șef de post se înscriseseră 191 de candidați, ulterior, în diferitele etape de derulare a concursului, numărul acestora s-a redus considerabil. După ce o parte dintre ei au fost triați încă din etapa de depunere a dosarelor, duminică, 17 octombrie, proba de evaluare a performanțelor fizice a făcut să rămână doar 28 de candidați care pot merge mai departe, la susținerea probei scrise. Conform rezultatelor publicate de instituția organizatoare, din 52 de candidați care ar fi trebuit să susțină proba fizică, doar 28 au reușit să treacă mai departe, restul de 24 fie nu au promovat, fie nu s-au prezentat. Cei care nu au reușit să treacă de probele fizice, dar sunt nemulțumiți de rezultat au avut la dispoziție 24 de ore de la afișarea rezultatelor pentru depunerea contestațiilor, iar în cazul în care aceasta este admisă, candidatul respectiv va fi replanificat pentru o nouă susținere a probei. Doar candidații care vor fi declarați promovați la proba de evaluare a performanței fizice vor fi planificați la proba scrisă, care va avea loc în data de 23 octombrie și constă într-un test tip grilă.

Cele nouă posturi de ajutor șef de post sunt repartizate astfel: în zona Alexandria se caută un ajutor șef de post pentru Postul de Poliție Frăsinet, în zona Roșiorii de Vede – la Călmățuiu și Călmățuiu de Sus, zona Turnu Măgurele – Beciu și Lisa, zona Videle – Crevenicu și Purani, zona Zimnicea – Bujoru și Pietroșani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.