Eveniment

Multe sancțiuni pentru viteză, aplicate de polițiștii rutieri șoferilor din Teleorman

Polițiștii teleormăneni au aplicat, la final de an, 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.100 de lei, au reținut 7 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Astfel, vineri, 30 decembrie, ora 08.34, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroul Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Tătărăștii de Sus, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehivlcule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

În aceeași zi, ora 09.05, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.