Eveniment

Mort de beat la volanul mașinii, la un pas să provoace o tragedie

Un bărbat de 69 de ani, din Alexandria, care s-a urcat mort de beat la volanul mașinii, a fost pe punctul de a provoca o tragedie, joi după-amiază, în reședința de județ. Omul, cu o vârstă la care în mod normal n-ar face asemenea lucruri, s-a urcat la volanul mașinii și a plecat la o plimbare, într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât nu se putea ține pe picioare.

Pe strada Alexandru Ghica, când a ajuns în dreptul șantierului de la stadion, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-o baliză de pe marginea drumului. Ulterior, mașina condusă de șoferul beat s-a oprit la câțiva centrimetri de botul unei mașini de școală de șoferi, care circula regulamentar, la volanul căreia se afla un elev, potrivit martorilor.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii, care n-au reușit să-l testeze cu aparatul etilotest, bărbatul fiind atât de beat încât a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a se da jos din mașină, deci nicio șansă să sufle în fiolă.

În cele din urmă, polițiștii l-au dus târâș pe acesta la autospeciala de poliție, pentru a se deplasa la spital, unde, cu puțin noroc, cadrele medicale vor reuși să-i recolteze probe biologice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.