Economie

Modernizare drumuri în comuna Măldăeni și sistem de canalizare în Țigănești cu finanțare prin Programul “Anghel Saligny”

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 27 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 323.393.476,58 de lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, construirea de poduri, podețe și punți pietonale, precum și pentru înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare. Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 192, în valoare totală de 2.000.503.323,90 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

Dintre contractele semnate joi, 15 decembrie, două vizează obiective de investiții din județul Teleorman, astfel: Modernizare drumuri de interes local în comuna Măldăeni (jud. Teleorman) – 14.000.000 lei și Sistem centralizat de canalizare ape uzate menajere în comuna Țigănești (jud. Teleorman), cu o valoare de 34.479.514,14 lei.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.