Eveniment

Mobilizare pentru curățenie, sub egida Let’s Do It, Romania!

O nouă acțiune de ecologizare Let’s Do It, Romania! a avut loc la sfârșitul săptămânii, în continuarea campaniei demarate în data de 16 septembrie 2023 – Ziua Națională de Curățenie.

“Let’s Do It, Romania! mulțumește instituțiilor care s-au implicat și săptămâna aceasta în desfășurarea proiectului “Ziua de Curățenie Națională  2023”.

Prin suportul oferit de instituțile care au continuat curățenia săptămâna aceasta, Prefectura Teleorman, Primăria din Turnu Măgurele, Primăria din Zimnicea, Primăria din Lița, s-a contribuit la cea mai mare mobilizare de voluntari din țară care au curățat deșeurile din arealele naturale.

Let`s Do It, Romania! nu ar fi posibil fără voluntarii din fiecare județ.

Suntem bucuroși că de la an la an, cât mai mulți voluntari din județul nostru ne sunt alături, vor să trăiască într-o țară mai curată și contribuie activ prin participarea la Ziua Națională de Curățenie transferând către comunitate un comportament responsabil față de mediu.

Mulțumim tuturor celor implicați din data de 16 septembrie până acum, că au acceptat să fie parteneri în cadrul acestui proiect, demonstrând astfel respect față de mediu și deschidere în raport cu inițiativele societății civile.

Împreună cu membrii comunității noastre, am realizat o acțiune de care suntem mândri”, a declarat coordonatorul județean al proiectului Let’s Do It, Romania!, Luca Fănica.

De asemenea, prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, care a mai participat la numeroase astfel de acțiuni, a transmis pe pagina sa de Facebook:

“M-am alăturat astăzi (n.r. – vineri), împreună cu colegii din Organizația PNL Alexandria, cu reprezentanți ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Teleorman, ai Direcției Silvice Teleorman, Agenției de Protecție a Mediului Teleorman și ADI Teleorman, unei noi acțiuni de ecologizare desfășurate sub egida Let’s Do It, Romania!

Acțiunea a avut loc în zona Sere a municipiului Alexandria și, ca de fiecare dată, reprezintă dorința noastră și a voluntarilor care ni s-au alăturat de îndeplinire a unui scop comun, acela de a avea un oraș și un județ cu cât mai puține deșeuri!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.