Eveniment

Mobilizare de forţe de poliţie la Vedea. Şeful organizaţiei locale a PDL, acuzat, din gelozie, de răpire?

masina politieCe este o situaţie de urgenţă este o situaţie de urgenţă şi când vine vorba de o răpire, un apel de acest gen la 112 nu face altceva decât să determine o mobilizare majoră de forţe din partea Poliţiei, mai ales dacă răpitorul este menţionat cu nume şi prenume, iar victima este o fată şi, pe deasupra, minoră.
Cu o astfel de mobilizare masivă de forţe s-au confruntat locuitorii comunei Vedea luni, când la ei în localitate mai multe maşini de poliţie cu girofarurile aprinse şi cu semnalele sonore pornite au descins la locuinţa şefului organizaţiei PDL Vedea, N.E., acuzat că a răpit o minoră.
Poliţiştii au fost alertaţi prin 112 de către o persoană, cum că în dimineaţa zilei de luni, o minoră, elevă la un liceu din Roşiorii de Vede, a fost răpită de sus-numitul, “denunţătorul”, probabil un fost iubit sau persoană ale cărei sentimente n-au fost împărtăşite de fată, descriind cu lux de amănunte cum s-a urcat fata în maşină şi dând numărul de înmatriculare al maşinii şefului PDL Vedea. Toată suflarea din comună ştia luni că N.E. a răpit-o pe fată şi a violat-o, acuzaziile la colţ de stradă curgând râu, iar vorbele de ocară nu au contenit să apară.
Lucrurile s-au lămurit repede, când la locuinţa “răpitorului” au ajuns forţele de ordine şi, ca într-un film prost, l-au găsit pe acesta acasă, fără să aibă habar de vreo răpire sau de vreo acuzaţie la adresa sa. Poliţiştii au plecat şi în căutarea “victimei”, fata fiind găsită la liceul la care învăţa în Roşiorii de Vede. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, răpirea nu a fost probată asta pentru că “victima” a declarat anchetatorilor că a plecat la liceu, din comuna Vedea spre Roşiorii de Vede, cu o maşină asemănătoare cu cea a “răpitorului”, iar cel care a anunţat răpirea, orbit de gelozie sau cine ştie de ce, a sunat la 112 şi a anunţat că fata a fost victima unei răpiri. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.