Eveniment

Moarte suspectă în cazul unui bărbat din Alexandria – Acesta a ingerat, se pare, o substanţă toxică după ce a mâncat alimente cumpărate dintr-un magazin din Alexandria

La finele săptămânii, la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria s-au prezentat două persoane, soţ şi soţie, în jur 70 de ani, acuzând dureri abdominale, stări de vomă şi alte simptome care au condus la concluzia că cei doi au ingerat o substanţă toxică.

Bărbatul, din nefericire, a cedat, organismul său neputând lupta cu substanţa ingerată, decedând destul de repede, soţia sa, care se pare a consumat mai puţin din alimentul contaminat, a supravieţuit, fiind într-o stare destul de gravă.

Nenorocirea s-a petrecut după ce soţii ar fi cumpărat ciuperci dintr-un magazin din Alexandria, acestea fiind, se pare, otrăvite cu o substanţă toxică. Decesul a fost confirmat de IPJ Teleorman, care a precizat că, fiind vorba de moarte suspectă, cazul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Potrivit purtătorului de cuvânt al acestei instituţii, Traian Nedelcuţă, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele care au condus la moartea bărbatului şi ce fel de substanţă au ingerat cei doi, în acest sens fiind prelevate probe pentru examinarea de laborator. Raportul toxicologic va fi cel care va stabili substanţa care a dus la decesul bărbatului şi dacă aceasta provine de la ciupercile cumpărate din magazinul respectiv sau mâncarea a fost contaminată accidental în timpul preparării. Potrivit unor martori, la magazinul de la care se presupune că s-au cumpărat ciupercile a fost şi o echipă de poliţişti, reprezentanţii CJPC şi probabil şi alţi reprezentanţi ai altor instituţii responsabile cu siguranţa alimentelor de unde s-ar fi prelevat probe, menite să înlăture sau să confirme suspiciunile. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.