Eveniment

Mitingul PNL la Alexandria s-a încheiat cu un marș pe străzile orașului/ Rareș Bogdan: “De aici, de la Teleorman, România se va trezi! ”

Aproape 4.000 de liberali din Teleorman și nu numai s-au adunat, sâmbătă, pe o proprietate privată din Alexandria, la cel mai mare miting PNL din Teleorman, organizat înaintea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai. Au fost, alături de liberalii din județ, președintele PNL Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL Robert Sighiartău, dar și Rareș Bogdan, Dan Motreanu și Siegfried Mureșan, candidați PNL la europarlamentare, senatorul Răducu Filipescu, și președinții PNL București, Ilfov și Dâmbovița.

Au participat la miting, alături de liberali din toate localitățile din Teleorman, membri și simpatizanți ai partidului din alte județe ale țării ca Giurgiu, Călărași, Ialomița, Dâmbovița, Prahova, Argeș, București și Ilfov.

Au luat cuvântul, pe rând, liderii Partidului Național Liberal și candidații la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, mesajul pentru români fiind unul comun: PNL vine în fața electoratului, pe 26 mai, cu oameni pregătiți, care sunt capabili să schimbe fața României în Europa.

“Oameni buni, dacă unul dintre voi greșește, plătește? Da! Dacă unul dintre ei greșește, plătește? Nu! Schimbă legea și, pentru că de fiecare dată au demonstrat că legea este ceva facultativ, pentru că au demonstrat că ajunși în fruntea țării știu să confiște instituție după institutie, să umilească fiecare om cinstit din țara asta, trebuie să plătească! (…) Pentru asta, președintele Klaus Iohannis a convocat un referendum pe data de 26 mai, pentru că infractorii trebuie să plătească. Niciunul dintre ei nu a vorbit în campania electorală (n.r. pentru alegerile parlamentare din 2016) de eliberearea sau rejudecarea oamenilor condamnați definitiv pentru corupție (…) pentru asta, oameni buni, mergeți la referendum și votați să opriți această fărădelege și acest asalt asupra fiecărui român cinstit din țara asta!(…) Mai avem un vot de dat pe 26 mai, un vot în care nu doar că vom susține și vom vota liberali, dar vom vota oameni de valoare care știu, odată ajunși în Parlamentul European, să folosească banii europeni pentru fiecare dintre dumneavoastră (…) Trebuie să trimitem oameni care știu să facă legi, care știu cum să întoarcă beneficiile Europei pentru fiecare român!”, a spus prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, la Alexandria.

La începutul discursului său, Rareș Bogdan le-a cerut celor prezenți la miting să țină un moment de reculerege pentru Ilie Gâzea, teleormăneanul care și-a pierdut viața în urma protestului din 10 august 2018. Soția acestuia s-a, aflat, pe scenă, alături de liderii PNL.

“Oameni buni, exact în urmă cu o sută de ani, pe 20 aprilie, armata română condusă de Traian Moșoiu elibera Oradea de sub regimul bolșevic al lui Béla Kun. Am venit aici, alături de Orban și de toți oamenii de bună credință, pentru a elibera Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea. În anii de când guvernează România, Dragnea și ai lui au spus un singur adevăr, și anume că România merită mai mult! Da! România merită mult mai mult decât PSD! (…) Oameni buni, copiii dumneavoastră au fost alungați, copiii lor s-au îmbogăți, dumneavoastră vă gândiți dacă are cine să vă plângă la bătrânețe, ei nu au cum să cheltuie în viața asta toți banii pe care vi i-au furat dumneavoastră! Sunt orașe aici, în Teleorman, care au pierdut 25% din populație, oamenii plecând peste graniță. Ce v-au oferit ei de peste 30 de ani? Sărăcie, nimic… Noi o să le arătăm ce înseamnă nimicul, când ei vor fi un nimic, pe 26 mai! (…) Noi vă cerem un singur lucru: să nu vă temeți, să fiți curajoși! (…)Vom câștiga împreună pe data de 26 mai, atunci când PNL va fi primul partid al acestei țări, când PNL va deveni partidul care va reclădi România, care o va ridica din noroi!(…) De doi ani și jumătate, zi de zi auzim doar cum vor să scape infractorii, auzim cât de greu este în pușcărie și nu auzim un cuvânt despre spitalele României, despre pensionarii României, despre școlile României… În Teleorman sunt zeci de școli cu toalete în curte, grădinițe cu toalete în curte și ei ne explică cum să stea pușcăriașii în hoteluri de cinci stele. (…) De aici, de la Teleorman, România se va trezi, se va deștepta, iar împreună cu dumneavoastră strigăm pentru ca toți cei care încă se lasă manipulați, mințiți, să se trezească! România, Trezește-te!”, a spus Rareș Bogdan, la Alexandria.

Mitingul PNL s-a încheiat cu un marș pe străzile Alexandriei, iar liderii liberali au vorbit cu trecătorii și au împărțit lalele galbene femeilor cu care s-au întâlnit.

5 Comments

  1. Nici astia de la PNL nu suntcruce de inchinat cum se spune in popor,dar frate>lasa-i si pe ei sa se exprime n-o sa se duca in padure. Dragusin vrea sa fie numai comunisti si spagari si analfabeti din PSD ,sa nu existe opozitie sa fie ei alesi pe viata ,de parac i-a nascut masa regi..Rusine…. ma duc si votez Pnl numai da’l dracului

  2. Mitingul si-a atins tina a fost un succes total,cu toata marlania comunista lui Dragusin care a interzis platoul de la prefectura.Mai bine a rasunat pe centru Dragneaa Puscarieee si PSD ciuma rosie.

  3. Rareș a ținut un moment de reculegere pt Gazea care a fost asasinat de Carmen Dan. Mare maestru, asta înseamnă să fii deștept și sa manipulezi cu cap, nu ca ospătari și curvele de la PSD.

  4. La Iași lui Dragnea i s.a strigat Șobolanul. Ba da o luați în gura pe unde o prindeti….

  5. Jigniri, atata stiu, nu au niciun fel de argumente. Nu fac nimic pentru oameni. CIUMA GALBENA inspirata de catre VESTELE GALBENE din Franta actioneaza cum stie cel mai bine : cu amenintari si violenta in limbaj…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.