Social

Miss Alexandria-ediţia 2016, pe 9 noiembrie

Monica DUMITRESCU
Primăria Alexandria organizează anul acesta a doua ediţie a concursului “Miss Alexandria”. Potrivit regulamentului, care va fi supus aprobării Consiliul local în şedinţa programată luni 24 octombrie, la concurs se vor putea înscrie eleve sau studente ale unităţilor de învăţământ alexăndrene. Participantele la concurs trebuie să aibă minim 14 ani, iar cele care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinţilor.
Concursul se va desfăşura în data de 9 noiembrie 2015.
Participantele la concursul Miss Alexandria 2015 vor fi supuse unor probe de concurs precum prezenţa scenică, defilare în costum popular, interviu de personalitate, test de cultură generală, proba de aptitudini, prezentare rochie de seară.
Vor fi acordate marele premiu şi titlul de “Miss Alexandria 2016”, premiul de popularitate şi premii de participare tuturor concurentelor.
Potrivit organizatorilor, juriul va fi format preponderent din persoane cu pregătire de specialitate. Intrarea în concurs se va face pe bază de fişă de înscriere până la data de 4 noiembrie 2016. Înscrierile se fac la Primăria Alexandria, et. 2, camera 50, Biroul Cultură, Sport, Tineret.
Anul trecut, la prima ediţie a acestui eveniment au fost şase concurente, în condiţiile în care competiţia a fost deschisă doar pentru câştigătoarele concursurilor Miss Boboc 2015 (locurile I, II şi III) din liceele alexăndrene. Titlul de Miss Alexandria 2015 a fost obţinut de Ana Maria Nedeleanu, elevă la Colegiul Naţional “A I Cuza”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.