Politic

Mişcarea Populară în Teleorman: “Deocamdată, nu!”

miscareaIoan DUMITRESCU

În ce priveşte apariţia Mişcării Populare în judeţul Teleorman, se pare că aceasta va fi de durată, va fi un proces lung, o naştere cu dureri. Puţini sunt cei care îşi declară intenţia de a părăsi Partidul Democrat Liberal, Organizaţia judeţeană Teleorman, cu toate că în sinea lor mulţi ar face-o.

Astfel, preşedintele interimar al democrat-liberalilor teleormăneni, Teodor Niţulescu, consideră că nici nu poate fi vorba de părăsirea PDL- ului, iar în ceea ce priveşte Mişcarea Populară a declarat că nu îl interesează faptul respectiv, dar trebuie remarcat că “nu a dat cu pietre” în noua formaţiune politică; nu se ştie niciodată când va avea nevoie de respectivul partid.

Secretarul general al PDL, Costel Barbu, primarul democrat-liberal al comunei Suhaia, este un pic mai ferm; domnia sa susţine că nu va părăsi niciodată PDL-ul, sau poate dacă îl va părăsi, va fi ultimul democrat-liberal care va pleca din partid.

Fostul deputat PDL Adrian Bădulescu, despre care se vehiculează ideea că ar putea trece la Mişcarea Populară, susţine că deocamdată mai stă în expectativă, deocamdată nu vrea să se mai implice o perioadă în politică, dar nu se ştie peste aproximativ şase luni ce orizonturi i se vor arăta. E mult până atunci, “dar deocamdată mai stau!” – a declarat Adrian Bădulescu.

La rândul său preşedintele Organizaţiei municipale Alexandria a Partidului Democrat Liberal, Florin Titirişcă, chestionat cu privire la o Mişcare Populară în Teleorman sau în municipiul reşedinţă de judeţ, a răspuns atent, fără să se aventureze: „Despre existenţa Mişcării Populare în Teleorman nu pot nici să confirm, nici să infirm; nu se ştie deocamdată. La noi în judeţ Mişcarea Populară nu a reuşit să convingă pe cine trebuia. Sunt foarte multe orgolii, există deocamdată o luptă, fiecare îşi închipuie că el personal este varianta cea mai bună. Oricum, Florin Titirişcă sugerează şi faptul că este foarte posibil ca în prejma alegerilor europarlamentare de la anul, sau poate chiar imediat după respectivele alegeri Mişcarea Populară, să fie împreună cu Partidul Democrat Liberal, iar cum la alegerile europarlamentare se pare că prezenţa la votare va fi foarte mică, este foarte posibil ca cele două formaţiuni politice să meargă împreună la europarlamentare.

Mai sunt suspectaţi de faptul că ar trece la Mişcarea Populară şi fostul deputat Adrian Florescu, şi foştii consilieri locali Marian Rânescu şi Eugen Jieanu, şi poate şi alţi democrat- liberali teleormăneni; dar vorba fostului deputat Bădulescu: „Deocamdată, nu!”.

4 Comments

 1. Nu ma mira Taranistule faptul ca scrii asemenea ineptii pentruca asa cum o spui tu esti plecat si ma faci sa cred ca nu ai habar cine face parte din asa zisa noua formatiune politica.Daca esti curios sa stii, am sa-ti spun ca bunicul acestei formatiuni nu este altul decat “iubitul” nostru conducator Basescu,iar cei care se oupa in prezent sunt oamenii de casa ai acestuia adica tot secuisto-comunisto ca sa te citez, sunt si mi se pare firesc sa fie asa pentruca acest curent va mai dainui in aceasta tara inca vreo 50 de ani! Asa ca nu te mai baga in seama de acolo de pe unde esti ceea ce eu ma cam indoiesc, mai sigur sunt ca stai prin “broscarie”in Alexandria!

 2. Ion Taranistul

  E greu , intrun judet unde umbra secuisto-comunismului bintuie cu tarie sa apara o noua formatiune politica, a carei ideologie este akta decit comunista. Imi pare rau , sunt plecat de aceste meleaguri , dar in 23 de ani sa votezi cu precadere , doar PSD, in majoritate mi se pare mai mult decit o inertie!

 3. Perfect adevarat!

 4. PMP,,,,,,,partidul “MARULUI” infiintat ieri,nu poate sa
  reziste din cauza ca,,,,,,”V-A FI MANCAT “,,,,de electorat,care nu isi doreste in viitor decat maxim TREI
  PARTIDE,,,,,unul de STANGA,,,,,unul de CENTRU,,,,,,unul de
  DREAPTA,,,,,,,si atat,,,de partid de”trei lulele” s-a cam
  saturat toate lumea, ce VOTEAZA in ROMANIA,,,,,singura problema majora ce nu s-a rezolvat pana acum este ca NU
  S-A LEGIFERAT PEDEPSE PENTRU CAMELEONII POLITICI SI
  MILIARDARII POLITICI care au PACALIT DE 24 DE ANI PE CEI
  CE I-AU VOTAT,DETURNAND VOTUL SI INCREDEREA,,,,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.