Eveniment

Mirela Ciobanu, SAJ Teleorman:12 angajați sunt izolați la domiciliu, dintre aceștia 7 au fost testați

12 angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță, toți de la stația centrală, sunt, în prezent, izolați la domiciliu, dintre aceștia 7 fiind testați deja pentru o eventuală infecție cu coronavirus, după ce, la finalul săptămânii trecute, a fost confirmat un caz de infecție cu SARS-CoV-2, la o pacientă internată la Spitalul Județean de Urgență, iar ulterior a fost confirmată ca fiind infectată cu COVID-19 și sora acesteia.

După confirmarea celor două cazuri, angajații Serviciului de Ambulanță care le-au transportat pe cele două femei au intrat în izolare, testate fiind asistentele, care au intrat în contact direct cu cele două femei. Informația a fost furnizată de Mirela Ciobanu, recent instalată în funcția de manager al Serviciului de Ambulanță Teleorman, care a precizat și că încearcă să obțină testarea și pentru ceilalți cinci angajați aflați în izolare la domiciliu.

Activitatea Serviciului de Ambulanță nu a fost afectată de izolarea la domiciliu a celor 12 angajați, în prezent intervențiile derulându-se în mod normal, a mai precizat Mirela Ciobanu.

“Cu toate că trecem printr-o perioadă mai dificilă, angajații Serviciului de Ambulanță știu foarte bine ce au de făcut, programul se desfășoară în mod normal, activitatea se derulează normal, nu sunt astfel de probleme. Am convingerea că, împreună, vom reuși să depășim această criză”, spune managerul SAJ Teleorman.

De asemenea, Mirela Ciobanu a precizat și că a luat deja unele măsuri la nivelul instituției, pentru ca angajații să aibă tot ce le trebuie atunci când pleacă la intervenții.

“Nu există timp pentru acomodare, trecem printr-o perioadă grea, iar astăzi am luat deja legătura cu furnizorii și am semnat comenzi pentru echipamente, astfel încât oamenii să plece la intervenții echipați corespunzător, cu mănuși, măști, combinezane și tot ce trebuie. Sănătatea angajaților este pe primul loc, pentru că de sănătatea lor depinde activitatea serviciului, implicit a celor care au nevoie de ajutorul nostru. Vreau să fie foarte clar că angajații Serviciului de Ambulanță au tot sprijinul meu”, declară managerul SAJ, Mirela Ciobanu. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.