Eveniment

Minivacanţă pentru elevi de Ziua Unirii

Monica DUMITRESCU

Nici nu au revenit bine la şcoală după vacanţa de iarnă, care în Teleorman s-a prelungit cu trei zile din cauza viscolului şi gerului, şi elevii se pregătesc din nou de vacanţă. Guvernul a decis ca şi ziua de 23 ianuarie să fie zi liberă, în contextul în care ziua de 24 ianuarie se numără printre zilele libere de care beneficiază românii pentru sărbători publice sau religioase. Celor două zile libere se vor adăuga şi cele de week-end, astfel că elevii din învăţământul preuniversitar se vor bucura de o minivacanţă de patru zile.

Cursurile vor fi reluate miercuri, 25 ianuarie, însă nu pentru mult timp. În perioada 4-12 februarie, elevii vor fi din nou în vacanţă, înainte de începerea semestrului al doilea.

Cursurile aferente zilei de 23 ianuarie vor fi recuperate în perioada următoare după un program stabilit de fiecare unitate de învăţământ în parte. Elevii din Teleorman mai au de recuperat şi cursurile aferente celor trei zile în care şcolile au fost închise din cauza vremii nefavorabile. În învăţământul preuniversitar din Teleorman sunt cuprinşi aproape 48.000.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.