Eveniment

Ministrul Educației, Monica Anisie vine în județ/ Începând de miercuri tabletele de la Guvern vor ajunge la copiii din medii defavorizate

Ministrul Educației, Monica Anisie, împreună cu secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu, vor face, miercuri, o vizită de lucru în Teleorman, în cadrul căreia vor lua parte la procedura de distribuire a celor 6.010 tablete trimise de Guvern copiilor din medii defavorizate din localitățile din județ.

Tabletele au ajuns, cu puțin timp în urmă, în Teleorman, iar inspectorul școlar general prof. Iuliana Stancu spune că distribuirea acestora va fi făcută cât mai repede posibil, astfel încât copiii fără posibilități materiale să beneficieze de tehnica necesară continuării cursurilor, în cazul în care școlile se închid iar activitățile școlare trec în online.

Despre cele peste 6.000 de tablete care vor ajunge, începând de miercuri, la copiii fără posibilități financiare din Teleorman, Cristi Barbu spune că este un demers normal al Guvernului din care face parte, pentru ca elevii care vin din medii defavorizate să beneficieze de aceleași condiții ca cei care dispun de tehnică, așa încât trecerea cursurilor în online să nu fie o piedică pentru aceștia.

„Am spus și repet: investim în copii, în educația acestora, în pregătirea lor. Este important ca toți copiii să beneficieze de condiții optime pentru derularea procesului educațional, de aceea Guvernul Orban a investit și continuă să investească în educație. În această perioadă, 250.000 de tablete vor ajunge la copiii care provin din medii defavorizate din țară. În Teleorman au ajuns, astăzi, cele 6.010 tablete iar, începând de mâine, acestea vor fi distribuite copiilor”, a declarat liderul PNL Cristi Barbu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.